Hemelvaarttoernooi 2019: 30 mei

Ook dit jaar organiseren wij weer ons Hemelvaarttoernooi op Sportpark Rooswijk en wel op donderdag 30 mei 2019. We hopen dit jaar weer veel oude bekende en hopelijk ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen! Inschrijven kan via het inschrijfformulier en moet gebeuren vóór 1 mei 2019.

We rekenen erop dat dit een topdag wordt, maar daarvoor is zeker ook jullie hulp nodig! We gaan er vanuit dat al onze eigen teams aanwezig zijn, maar mocht je ons willen helpen op de dag zelf willen wij jullie ook heel graag uitnodigen je aan te melden als vrijwilliger. Dit kan via toernooi@hcv90.nl.

Lees alles over het Hemelvaarttoernooi >>

Uitslag sponsoractie Dekamarkt

Begin oktober werd ons buurtinitiatief voor de jeugd van HCV ’90 geselecteerd om deel te nemen aan de sponsoractie bij DekaMarkt Beverwijk Spoorsingel. Aan het einde van de actie wordt op basis van het aantal toegekende stemmen het sponsorbedrag van €5.000,- naar rato over de deelnemende buurtinitiatieven verdeeld. Als de statistieken kloppen zijn wij op een mooie 2e plaats geëindigd en heeft ons initiatief € 942,05 gewonnen!

Op zaterdag 1 december ontvangen wij de cheque met het uiteindelijke bedrag dat ons initiatief gewonnen heeft. Bedankt voor het stemmen allemaal!

Oud ijzer: de container is weer geleegd

De container op de parkeerplaats is weer geleegd en heeft € 320,- opgeleverd. En dat is toch een mooi bedrag voor oude fietsen, kapotte wasmachine’s, kapotte zonnenhemels, verroeste BBQ’s, stuk gewaaide partytenten, oude verwarmingsradiatoren, gesprongen bedspiralen, lekke autouitlaten, kromme stellingen en nog veel meer wat één van onze leden kwijt wilde en heeft gedeponeerd in onze container die op de parkeerplaats staat.

Dit bedrag willen we besteden aan een nader te kiezen activiteit of bijvoorbeeld een extra tribune. Dit horen jullie nog. Mocht je nog oud ijzer over hebben na de schuur opruimen, na de restyling van je huis, of zomaar wat je tegen komt , dan kan je dit brengen naar de container op de parkeerplaats. Laat het wel even weten aan Ruud Bijl (0251 – 221189) of Frank Mulder (06 – 82481795) zodat wij de luiken van de container kunnen openen. Heb je veel of zit je met vervoer laat het ons dan ook weten, zodat we wat kunnen regelen.

Groeten, Frank en Ruud

Grote Clubactie 2018: uitslag

Ons doel was dit jaar om het aantal verkochte loten van 2017 te verbreken. Nou dat hebben onze jeugdleden gedaan, vorig jaar hadden we 686 loten verkocht en dit jaar zitten we op 955 loten! Dat zijn wel 269 loten meer! Wat goed, wij zijn echt heel erg trots op jullie, kanjers!
Er zijn hele mooie doelen voor de verkochten loten ingebracht door jullie: tassen met namen, bidons met naam, doelverkleiner, nieuwe reserveshirts en een elektronisch scorebord.

Zondag 27 januari 2019 willen wij weer een spelletjes-/filmmiddag organiseren én natuurlijk patatjes eten, voor de F-, E- en D-jeugd. Het begint om 15.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen en het is in de kantine. We gaan dan ook bekend maken wie de meeste loten heeft verkocht voor de club en welk team heeft gewonnen en hun idee kan realiseren. Ook krijgen ze hun verdiende centjes. Je kan je hiervoor aanmelden bij je coach. Graag zien we jullie zondag 27 januari!

Doordat jullie zoveel loten hebben verkochten hebben wij, de F-jeugd, E-jeugd & D-jeugd opgegeven voor een handbalclinic. We horen binnenkort of we zijn ingeloot. We houden jullie op de hoogte.

Groetjes Sharon & Martine

Verslag darttoernooi HCV ’90 & FC Velsenoord

Op vrijdag 16 november was het jaarlijkse darttoernooi voor E-en D-jeugd) van HCV ’90 en FC Velsenoord. Er was een grote groep kids aanwezig die allemaal gezellig hebben gedart, van HCV waren er 13 meiden aanwezig. Er werd bij 5 dartborden gedart en na elke ronde vielen er een paar darters af. Wie afviel kon iets anders leuks gaan doen zoals sjoelen.

Tussendoor werden er bulls eye rondes gehouden waarbij iedereen weer mee mocht doen. Jessie ging uiteindelijk als enigste van HCV ’90 met een prijs naar huis! Het was weer een gezellige avond.

Darttoernooi HCV '90 & FC Velsenoord - 16-11-2018 Darttoernooi HCV '90 & FC Velsenoord - 16-11-2018