Hemelvaarttoernooi 2019

Ook dit jaar organiseren wij weer ons Hemelvaarttoernooi op Sportpark Rooswijk te Velsen-Noord en wel op donderdag 30 mei 2019. We hopen dit jaar weer veel oude bekende en hopelijk ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen! Zoals de vele trouwe bezoekers van ons toernooi gewend zijn, wordt het ook dit jaar weer een gezellig, sportief toernooi, waarin gespeeld kan worden op diverse niveaus in alle jeugd en senioren categorieën. Om tot een leuke en sportieve poule-indeling te komen, is het belangrijk dat je de sterkte van jouw team duidelijk aangeeft. We spelen volgens de regels van het NHV.

Speciaal voor de E- en F-jeugd is er als vanouds ons miniland met leuke spelletjes. Naast de wedstrijden dus ook nog leuke activiteiten voor de jongste jeugd!

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per team, bij vooruitbetaling te voldoen door storting op bankrekening NL43RABO0030.80.99.605 ten name van HCV ’90 o.v.v. vereniging en team, vóór 25 mei 2019.Graag ontvangen wij de inschrijving vóór 1 mei 2019.

Download het inschrijfformulier >>

Scheidsrechters gezocht

Handbal zonder scheidsrechters is helaas nog niet mogelijk en aangezien er heel wat wedstrijden gespeeld gaan worden, verwelkomen wij elke scheidsrechter dan ook met open armen. We rekenen erop dat je als vereniging één of meerdere scheidsrechters opgeeft en verzoeken je de namen van jullie scheidsrechters in te vullen op het inschrijfformulier. Wil je hierop ook aangeven als de scheidsrechter zelf handbalt en in welk team, dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Met vriendelijke groeten van de toernooicommissie,
Robert, Robin, Mieke en Gaby
toernooi@hcv90.nl

Vrijwilligers gezocht

De toernooicommissie is met veel enthousiasme weer begonnen aan de organisatie van het toernooi! We rekenen erop dat dit een topdag wordt, maar daarvoor is zeker ook jullie hulp nodig. We gaan er vanuit dat al onze eigen teams aanwezig zijn, maar mocht je ons willen helpen op de dag zelf willen wij jullie ook heel graag uitnodigen je aan te melden als vrijwilliger.

Dit kan via het e-mailadres: toernooi@hcv90.nl.