Grote Clubactie 2018: uitslag

Ons doel was dit jaar om het aantal verkochte loten van 2017 te verbreken. Nou dat hebben onze jeugdleden gedaan, vorig jaar hadden we 686 loten verkocht en dit jaar zitten we op 955 loten! Dat zijn wel 269 loten meer! Wat goed, wij zijn echt heel erg trots op jullie, kanjers!
Er zijn hele mooie doelen voor de verkochten loten ingebracht door jullie: tassen met namen, bidons met naam, doelverkleiner, nieuwe reserveshirts en een elektronisch scorebord.

Zondag 27 januari 2019 willen wij weer een spelletjes-/filmmiddag organiseren én natuurlijk patatjes eten, voor de F-, E- en D-jeugd. Het begint om 15.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen en het is in de kantine. We gaan dan ook bekend maken wie de meeste loten heeft verkocht voor de club en welk team heeft gewonnen en hun idee kan realiseren. Ook krijgen ze hun verdiende centjes. Je kan je hiervoor aanmelden bij je coach. Graag zien we jullie zondag 27 januari!

Doordat jullie zoveel loten hebben verkochten hebben wij, de F-jeugd, E-jeugd & D-jeugd opgegeven voor een handbalclinic. We horen binnenkort of we zijn ingeloot. We houden jullie op de hoogte.

Groetjes Sharon & Martine