Grote Clubactie 2018

Zaterdag 15 september begint de verkoop voor de Grote Clubactie loten. Dit jaar zouden we starten met een gezamenlijke start, maar omdat Martine en Sharon die dag niet kunnen leggen wij de boekjes per team in de bestuurskamer. Willen de coaches er voor zorgen dat elke jeugdspeler een boekje ontvangt? De ingevulde boekjes mogen in de kist in de bestuurskamer.

En heeft elk team al nagedacht over hun doel van dit jaar? Uiteraard moet het doel wel gericht zijn op handbal en/of HCV ’90. Het team wat de meeste loten verkoopt, daarvan laten wij het doel uitkomen. Daarnaast zetten we de degene die individueel de meeste loten heeft verkocht in het zonnetje. Heel veel plezier met het uitzoeken van een doel en met de verkoop van de loten! Wij zijn erg benieuwd waarvoor jullie team loten willen verkopen.

We willen net zoals vorig jaar een gezamenlijke afsluiting doen. Daar komen we nog op terug bij jullie. Mochten we coaches zijn vergeten, dan horen we het graag.

Voor onze senioren geldt zoals alle jaren dat we verwachten dat er 3 loten per teamlid worden afgenomen. Mocht een teamlid geen loten willen kopen, mail dan vóór 14 september naar Martine: tinusbijl@hotmail.com.

Groetjes, Sharon en Martine