Categoriearchief: Nieuws

Twee HCV ’90 jeugdteams kampioen: C1 en D1

D1 zowel in de zaalcompetitie als veldcompetitie kampioen

Op de laatste competitie zondag 19 juni, hebben we twee teams kunnen huldigen als kampioenen. De D1 was al eerder in de verlengde zaalcompetitie ongeslagen kampioen geworden en nu ook weer in de korte veldcompetitie. Spannende wedstrijden werden afgewisseld met “makkies”, maar het team is in dit afgelopen seizoen gegroeid in positiespel en samenspel. Onder leiding van Jessie, Suus en invalcoach Sanne en de ouders werden de wedstrijden met groot plezier gespeeld.

Meiden van D1, James en coaches, gefeliciteerd met dit kampioenschap.

C1 meiden overtuigd kampioen

De C1 meiden moesten op de laatste speeldag van de veldcompetitie de wedstrijd nog winnen of gelijkspelen om kampioen te worden. Waar de coach Peter vooraf nog zenuwachtig was of dit wel ging gebeuren, lieten de meiden er geen gras over groeien en was er al een ruststand van 17-1 op het scorebord zichtbaar. Eindstand van 34-4 liet geen enkel twijfel wie de terechte kampioen is geworden. Meiden en coaches Peter en Marjolein gefeliciteerd met dit kampioenschap. Ook de trainers bedankt!! Jullie hebben natuurlijk ook bijgedragen aan dit resultaat.

DS2 ongeslagen kampioen en promoveert

Het tweede damesteam van HCV ’90 DS2 is kampioen geworden en promoveert naar de tweede klasse. Dit sterke team won in het afgelopen seizoen alle wedstrijden en is dus ongeslagen kampioen. Volgend seizoen gaat het team als Dames 1 verder.

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap en promotie!!

Het Noordhollands Dagblad schreef dit artikel over DS2 en over het D-jeugd team. Klik hier om het te lezen.

Dames 2 van HCV’90.

Nieuwe bordsponsoren: Gerjac Transport, Harland Schoonmaakbedrijf en Ovenbouw Holland

Heb je de nieuwe sponsorborden op het veld al zien hangen? Sinds kort heeft HCV ’90 drie nieuwe bordsponsoren.

We stellen ze graag aan je voor:

  • Gerjac Transport is dé expert in zwaar hijswerk, transport en gasdistributie. Het familiebedrijf is opgericht in 1976 en staat voor service en kwaliteit. Ga voor meer informatie over Gerjac naar de website https://www.gerjac.nl/.
  • Harland Schoonmaak is een vakbekwame onderneming met een goede reputatie en uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding die werkt voor bedrijven, instellingen & particulieren. Ga voor meer informatie over Harland naar de website https://www.harlandschoonmaak.nl/.
  • Ovenbouw Holland Group biedt ovenbouwkundige diensten op het hoogste niveau, met maximale veiligheid voor de medewerkers en werkt onder andere voor Tata Steel. Ga voor meer informatie over Ovenbouw Holland Group naar https://www.ovenbouwholland.nl/.

Welkom nieuwe sponsoren!

Ga voor alle sponsoren naar onze sponsorpagina.