Nieuwsbrief met teamindeling seizoen 2021 – 2022

Nieuwsbrief 7-8-2021 TC NIEUWS

Hallo HCV-ers,

Hierbij een nieuwsbrief met daarin de teamindeling voor aankomend seizoen. Het was weer een puzzel, doordat er een aantal jeugdleden hebben opgezegd en doordat de TC onderbezet is, heeft het bekendmaken van de teams wat langer geduurd dan jullie gewend zijn!

In de vorige nieuwsbrief is al duidelijk gemaakt dat we een groot aantal vrijwilligers tekort komen om de club draaiende te houden en dat is ook terug te zien in het tekort aan coaches en de oproep voor het draaien van de kantinediensten. Nogmaals vragen wij jullie om er nog eens over na te denken of je iets voor de club kunt betekenen in welke vorm dan ook! Elk extra handje is welkom, dus informeer eens bij de TC wat er te doen is of geef bij ons aan wat je graag zou willen doen!! Vele handen maken tenslotte licht werk, misschien kun je samen met iemand anders een taak oppakken.

Voor nu zijn we in ieder geval dringend op zoek naar coaches voor de diverse teams, wij hopen dat er in ieder geval ouders zijn die bij de eerste wedstrijden deze taak op zich willen nemen totdat er coaches zijn gevonden!!

Hieronder volg de nieuwe teamindeling voor aankomen veld en zaalseizoen: 

Dames 3 (Coach Robin/Mieke)               
Loïs Koopman                                          
Fleur de Greef                                   
Lisa Bakker                                           
Nynke Piepers                                        
Britt Stolp                                            
Tess Mulder                                       
Sanne Stellingwerf
Tess Koopman
Sanne Willemse
Dayna-May Heeremans
Sharon Stengs

A1 (Coach = Vacature!!)
Kayleigh Koomen
Kaya Zwart
Sarah Struive
Saray Barrientos
Zara Vonk
Dylani Six
Anissa El Kaddouri
Daniek Houtkoop
Tatum Dekkers
Meryem Karacar
Nina Groenland
Rox Koopman
Caroline Kuijer

C1 (Coach = Vacature!!)
Jessie Leussink
Roos Fernee
Suzanne Seton
Amber de Jong
Ceylin Kutlu
Marit Verkooijen
Zoe de Haan
Lisa Perez

D1 (Coach = Vacature!!)
Nikki Leusink
James Berghuis
Tirza Stellingwerf
Nikki Willemse
Chantal Michno
Jaymee Kuiper
June Koopman
Tessel Snel
Joy Telleman
Maud Heijne

E1 (Coach Sanne Stellingwerf)
Wiep van Vuren
Eva Fatels
Dana van der Eng
Sophie Frericks
Desteny Regales
Noa Meijer
Jill Francken

F-jeugd en Kabouters
Kaatje van Vuren
Lissy Kuijper
Kenji Kramer
Quinty Buis
Suus Perez
Puck Stunnenberg
Josje Stunnenberg  

NIEUWE LEDEN
We hebben weer een aantal nieuwe leden , die we mogen verwelkomen in de HCV-familie. Dit zijn:
Caroline Kuijer (A-jeugd)
Quinty Buis (F-jeugd en Kabouters)
Puck Stunnenberg (trainingslid F-jeugd en kabouters)
Josje Stunneberg (trainingslid F-jeugd en kabouters)

Allen van harte welkom en heel veel handbalplezier!  

OPROEP KANTINEDIENSTEN
Vanaf eind augustus gaat dan eindelijk de handbal competitie weer starten en mogen we weer lekker buiten handballen! Dat betekent natuurlijk óók dat we weer veel vrijwilligers nodig hebben om iedereen te kunnen verwelkomen in onze kantine. Het buiten programma voor het eerste half jaar is binnen en de planning voor de kantinedienst is gemaakt (er kan nog iets geschoven worden met aanvangs- en/of eindtijden).

Wil jij de vereniging een handje helpen en een kantinedienst draaien? Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! Mail dan naar r.schelvis01@ziggo.nl of app naar 06-53831793 en geef je voorkeur dag en tijd z.s.m. door.

Namens HCV’90 alvast heel erg bedankt!
José Schelvis.
   
OPROEP: TEAMKLEDING RETOUR
Wij hebben nog niet van iedereen de teamkleding ontvangen!! Mocht je nog teamkleding thuis hebben (dit gaat ook over de gesponsorde wedstrijdtenues), maak dan even een afspraak om dit in te te leveren d.m.v. een mailtje naar jettyheinhuis@gmail.com

SPONSORACTIE DEEN SUPERMARKTEN
Ook dit jaar wordt er vanuit DEEN Supermarkten weer een sponsoractie georganiseerd om de verenigingen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. HCV’90 heeft zich hier een tijdje geleden voor aangemeld en onze vereniging is ingeloot om deel te nemen aan de actie in de winkel in de Beverhof in Beverwijk.
Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee, want alle beetjes helpen en zeker in deze tijd is al het extra geld van harte welkom om de vereniging op de been te houden! Dit doen we uiteraard met zijn allen en alle hulp is welkom dus mocht je boodschappen gaan doen vergeet deze DEEN actie dan niet. De munten ontvang je bij iedere DEEN supermarkt, dus de boodschappen hoeven niet persé in de Beverhof gedaan te worden, bij iedere € 10,- aan boodschappen of bij speciale actieproducten die in de folder vermeld staan.

Mocht je dus munten hebben gespaard kun je deze ook op trainingsavonden, dinsdag en donderdag, bij de trainers inleveren zodat we er met zijn allen voor kunnen zorgen dat onze vereniging zoveel mogelijk munten heeft gespaard en we dus zo veel mogelijk geld zullen ontvangen.

De actie loopt al vanaf 17 juli 2021 en loopt nog tot en met 14 augustus 2021. De Sponsormunten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 21 augustus. Zullen we er met zijn allen voor zorgen dat onze vereniging een handje wordt geholpen en er zoveel mogelijk munten worden gespaard. Licht dus ook vooral alle kennissen, familieleden en vrienden in dat wij de munten sparen en zet hem op!

Let op: Wanneer je bij de kassa de munten niet ontvangt schroom dan zeker niet hier echt om te vragen!     Afmelden nieuwsbrief
This email was sent to commissies@hcv90.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HCV ’90 · Rooswijkerlaan 1 · Velsen-Noord, Noord-Holland 1951HH · Netherlands