SamenLoop voor Hoop 2019

De SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.
Rondom de wandelestafette organiseren wij een bijzonder programma voor alle bezoekers en teams. Er is genoeg gelegenheid voor een hapje en drankje en zijn er leuke activiteiten, optredens en workshops voor jong en oud. Iedereen kan zich inschrijven om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop, dit kan als team of individueel. De samenstelling en grootte van het team mag helemaal zelf bepaald worden, wij adviseren teams van circa 15 personen.

Als team maak je met elkaar een verdeling/loopschema over die 24 uur. Er is geen tijdsdruk of afstand die gelopen moet worden. Iedereen loopt in zijn of haar tempo, als er maar continu minimaal één teamlid op het parcours loopt. Hoef jij niet te lopen? Dan ben je natuurlijk vrij om te doen wat je wilt, en uiteraard niet verplicht om 24 uur aanwezig te zijn. Voor de saamhorigheid en teamspirit is het wel fijn en gezellig als alle teams compleet en aanwezig zijn tijdens de drie ceremonies: de open-, kaars- en slotceremonie.

Ook heeft ieder team een kraam ter beschikking om je team nog beter op de kaart te zetten en om spullen te verkopen of bijvoorbeeld spelletjes te laten doen.
Tijdens de eerste editie in 2017 hebben er maar liefst 22 teams mee gelopen en hebben we samen € 57.146,37 euro opgehaald voor het goed doel!
Nu, ruim een jaar verder, zijn we bezig met de organisatie van de editie van 2019 tijdens het weekend van 22 en 23 juni!

HCV ’90 heeft bij de eerste editie meegelopen met een team. Heel veel positieve reacties hebben we van jullie toen terug mogen ontvangen. Daarom dit bericht met een oproep omdat we hopen dat HCV ’90 ook volgend jaar weer mee zal lopen met een team!
Het hele team hoeft zich nog niet aan te melden (mag natuurlijk wel!), maar het inschrijven van de teamcaptain is voor ons wèl heel belangrijk. Als organisatie willen we er voor gaan, maar een SamenLoop is pas een samenloop als er voldoende teams meelopen!

HCV '90 - SamenLoop voor hoop 2017

Dus, zegt HCV’90 JA tegen de SamenLoop? Zo ja, wil jij dan die teamcaptain zijn? Meld je dan hier aan.

Voor de organisatie zijn we ook altijd nog op zoek naar vrijwilligers om een aantal commissies te versterken. Lijkt dit je leuk of ken je iemand die dit graag zou willen doen? Of wil je meer informatie hierover? Stuur dan even een mail naar beverwijk@samenloopvoorhoop.nl

Groetjes,
René en José Schelvis
organisatoren SamenLoop voor Hoop Beverwijk