Hemelvaarttoernooi 2022

We zijn heel blij om te kunnen aankondigen dat het Hemelvaarttoernooi van HCV ’90 weer gaat plaatsvinden! In de afgelopen twee jaar kon dit niet worden georganiseerd, maar op donderdag 26 mei 2022 zijn de verenigingen en supporters van harte welkom op ons Sportpark Rooswijk te Velsen-Noord.

Het Hemelvaarttoernooi van HCV ’90 is een van de laatste toernooien die lekker in de buitenlucht wordt gespeeld. In mei is het vaak al super mooi weer wat de dag extra mooi maakt. Handballen doen we allemaal met super veel plezier en sportiviteit, maar deze dag staat bovenal ook in het teken van gezelligheid.

Programma, loterij en consumpties

Dank aan alle teams en verenigingen die zich hebben ingeschreven. We gaan er een leuke en sportieve dag van maken. Het wedstrijdprogramma is inmiddels bekend en dat is toegestuurd aan de teams. Je kunt het programma ook hier downloaden (pdf).

Tijdens het toernooi worden consumpties afgerekend met munten. Deze munten kunnen alleen gekocht worden door middel van pinnen. Er is ook een loterij met mooie prijzen! Loten kunnen worden aangeschaft met de munten of met cashgeld.

Vrijwilligers gezocht!

Om het Hemelvaarttoernooi tot een succes te maken, zoekt de toernooicommissie nog hulp! Meld je aan bij toernooihcv90@gmail.com als je wilt helpen:

  • achter de bar
  • als omroeper
  • op het wedstrijdsecretariaat
  • bij de loterij
  • als scheidsrechter

Inschrijven

Er worden wedstrijden gespeeld in alle categorieën. Verenigingen konden zich inschrijven tot 1 mei en de inschrijving is inmiddels gesloten. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per team, bij vooruitbetaling te voldoen door storting op bankrekeningnummer NL43RABO00308099605 ten name van HCV’90 o.v.v. vereniging en team voor 21 mei 2022. Uiteraard wordt er gespeeld volgens de regels van het NHV.

Vragen of meer informatie

Heb je een vraag, wil je helpen of iets anders? Mail naar toernooi@hcv90.nl.