Sponsorkliks en Vomar

Sponsor onze club zonder extra moeite en automatisch! Dat kan met Sponsorkliks en de Vomar Klant is Koning kaart. Hieronder leggen we precies uit hoe het werkt!

Sponsorkliks – online shoppen en HCV ’90 sponsoren

Shoppen via internet wie doet het niet… Door middel van Sponsorkliks lever jij met je online aankopen een bijdrage aan de clubkas van HCV ’90.

Als je iets wilt kopen online, klik dan via hcv90.nl eerst op de button van Sponsorkliks rechts op iedere pagina en je wordt doorgestuurd naar de website van Sponsorkliks waar je automatisch bent ingelogd onder de naam van HCV. Doe je dan een aankoop bij een van de aangesloten bedrijven (bijv. Zalando, Wehkamp of Bol.com) dan komt er een klein percentage van het bedrag naar HCV’90. Bekijk hier alle aangesloten bedrijven.

Vomar Klant is Koning kaart – met je dagelijkse boodschappen sparen voor HCV ’90

Via de Vomar Klant-is-Koning kaart gespaard worden voor HCV ’90. Het werkt heel eenvoudig:

  • Download de app van de Vomar;
  • Registreer je bestaande Klant-is-Koning Kaart in de app of;
  • Haal je Klant-is-Koning Kaart in de supermarkt of;
  • Maak een account aan via de app van de Vomar;
  • Geef vervolgen de unieke code van H.C.V. ’90 op in de app;
  • Het unieke nummer van H.C.V.’90 is HCVE2021

De Vomar maakt vervolgens elk kwartaal 0,5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen hebben gedaan over naar de club. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jullie de Klant is Koning kaart laten scannen bij de kassa. Dit kan ook via de app.

Hoe makkelijk kan het zijn om geld in te zamelen voor onze club!

Wil je HCV ’90 op een andere manier sponsoren? Bijvoorbeeld als hoofdsponsor, tenuesponsor of sponsor van het Hemelvaarttoernooi, kijk dan op deze pagina of neem contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@hcv90.nl.