Categoriearchief: Nieuws

Paas Kien op vrijdag 22 maart

Zet vrijdag 22 maart in je agenda, want dan is het weer tijd voor een te gekke Paas Kien op Sportpark Rooswijk!

De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben alweer vele mooie prijzen op de kop weten te tikken. Wat dacht je van de hoofdprijs van € 250 of een Tefal Optigrill XL. Allemaal te winnen als je meedoet met de kien.

De deuren van de kantine zullen weer geopend zijn vanaf 19.00 uur en iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom. Om 20:00 uur gaan we van start met drie rondes kienen en als klap op de vuurpijl is er een verloting.

Wij hebben er alweer mega veel zin in, tot 22 maart! 🐣

Hemelvaarttoernooi op 9 mei

De toernooicommissie (Mieke en Robin) zijn alweer begonnen met de planning voor het Hemelvaarttoernooi! Op donderdag 9 mei is Sportpark Rooswijk weer gevuld met wedstrijden, miniland, de loterij en natuurlijk veel gezelligheid. Verenigingen die willen meedoen kunnen hier meer informatie vinden en inschrijven.

Het Hemelvaarttoernooi is ook een leuke gelegenheid om eens te komen kijken als je onze vereniging nog niet kent. Vanaf ’s ochtends tot eind van de middag zijn er wedstrijden in alle leeftijden en voor de kleintjes is er een miniland dat in het teken staat van handbal.