Categoriearchief: Nieuws

Bedankt voor jullie stem! Mooie opbrengst Vomar Club is Koning en Rabo Clubsupport

Rabobank, Vomar en alle mensen die op HCV ’90 hebben gestemd: BEDANKT!

In de afgelopen periode liepen er twee acties waarbij op onze vereniging kon worden gestemd en we zijn heel blij om te melden dat dit massaal is gedaan.

Vomar Club is Koning Verdubbelaar

Zo heeft de Vomar Club is Koning Verdubbelaar € 250,- opgeleverd. We zijn met deze actie eerste geworden in Beverwijk en dat is heel knap voor een kleine vereniging als HCV ’90. Daar zijn we natuurlijk blij mee. Heel erg veel dank aan de Vomar voor deze mooie actie. En voor alle mensen die meesparen met de Club is Koning actie en op ons hebben gestemd: bedankt en blijf sparen bij de Vomar door je Klant is Koning kaart te koppelen aan HCV, ons nummer is HCVE2021.

Rabobank ClubSupport

Bij deze actie van de Rabobank zijn ook weer veel stemmen uitgebracht op onze vereniging. Rabo ClubSupport heeft dit jaar € 570,96 opgeleverd en dat is ook een supermooi resultaat. Rabobank – bedankt voor deze actie!

Voor alle kinderen om kennis te maken met handbal: handbalclinics op zaterdag vanaf 5 november

Een uitgelezen kans om kennis te maken met handbal. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn iedere zaterdag van 5 tot en met 26 november van 9:30-10:30 uur welkom voor een handbaltraining in de Kinheim sporthal in Beverwijk.

Wat heb je nodig? Trek je sportkleren aan en kom gewoon lekker meetrainen. Ervaring met handbal of een goede conditie is niet nodig, dat gaan wij je leren 🙂 De training is gratis en bedoeld om je kennis te laten maken met het mooie handbalspel en onze club. Je krijgt de techniek, de regels en hopelijk word je net zo enthousiast zoals wij zijn over handbal!