Categoriearchief: Nieuws

De Grote Clubactie gaat weer van start!

Ook dit jaar gaan we er weer voor: zoveel mogelijk loten verkopen voor de Grote Clubactie. Aan iedereen die HCV ’90 wil steunen: koop loten bij een van onze leden en maak kans op mooie prijzen!

Informatie voor de leden

De leden krijgen de lotenboekjes tijdens de training uitgereikt. Is het niet gelukt om je boekje tijdens de training te krijgen, dan kunnen ze ook gehaald worden bij Ellen Leusink of Cindy Koolen. Als je extra boekjes wilt om te verkopen, dan kun je ook bij Ellen en Cindy terecht. Eén lot kost €3,- waarvan jij als verkoper 50 cent per verkocht lot ontvangt! Hoe gaaf is dat? Ook kan je weer te gekke prijzen winnen. Je mag beginnen met loten verkopen vanaf zaterdag 23 september.

De (ouders/verzorgers van de) verkopers ontvangen t.z.t. ook een persoonlijke verkooppagina per email. Via die pagina kan je een link downloaden om door te sturen via bijvoorbeeld Whatsapp. Ook kun je als verkoper op deze pagina zien hoeveel loten je al verkocht hebt en meedoen aan winacties!

Let op als je gebruik maakt van de QR code op het boekje. Deze QR code is NIET persoonlijk. Dus als je via de QR code loten verkoopt, dan wordt de club als verkoper geregistreerd en niet jij.

Spaar Vomar Clubmunten voor HCV

Van 3 september tot en met 7 oktober kun je weer Clubmunten sparen bij de Vomar! Bij 15 euro en geselecteerde aanbiedingen krijg je een munt en hiermee kun je op jouw favoriete club (dat is toch HCV ’90 😉 ) stemmen. Doe je mee? HCV ’90 staat ingedeeld in de plaats Beverwijk.

Stemmen is eenvoudig: heb je clubmunten, ga naar de Vomar app of naar vomar.nl/clubmunt om je clubmunten in te scannen, kies voor de plaats Beverwijk en dan voor Handbalcombinatie Velsen.

De drie winnende clubs van Beverwijk ontvangen een extraatje van Vomar en dat kunnen we natuurlijk altijd goed gebruiken.

Stem op HCV met Rabo Club Support

Van 4 september tot en met 26 september kan er weer worden gestemd door leden van de Rabobank op hun (drie) favoriete clubs! HCV ’90 is ook dit jaar weer geselecteerd. Kunnen we rekenen op jouw stem??

De club wil het geld gebruiken voor het opknappen en verduurzamen van de bestuurskamer en voor opknappen van de doelen en tribune. Steun HCV ’90 in de Rabobank regio Haarlem-IJmond door vanaf 4 september te stemmen. Ga in de Rabo app of online naar de Club Support stempagina, zoek op: H.C.V. ’90 om op onze club te stemmen. Heel erg bedankt voor je steun!