Belangrijke update voor de ALV met oproep van het bestuur

BERICHT VAN DE VOORZITTER

In de nieuwsbrief van 11 maart hebben jullie in de agenda van de jaarvergadering kunnen lezen (punt 4. mededelingen bestuur) dat Karin en ik na het seizoen 24-25 af gaan treden. Hiermee wilden we nieuwe kandidaten de kans geven om na te kunnen denken zich beschikbaar te stellen.

De afgelopen dagen zijn er ontwikkelingen die wij met jullie willen delen.

Robin Berg (als voorzitter) en Stephanie Reemeijer (als penningmeester) hebben zich aangemeld als beoogde opvolgers en willen dit dan ook direct na afloop van dit lopende seizoen gaan doen. Dat betekent concreet dat zowel Karin als ik bij de aanvang van het seizoen 24/25 aftreden en Robin en Stephanie de taken vanaf het seizoen 24/25 over gaan nemen.

Wij willen echter ook andere kandidaten de kans geven zich aan te melden en doen bij deze dan ook een dringende oproep om, als je geïnteresseerd bent voor de functie voorzitter of penningmeester, dit vóór 15 april bij Karin of mij kenbaar te maken.

Bovenstaande geeft nogmaals de urgentie aan om op 15 april aanwezig te zijn, niet alleen hiervoor, maar ook voor andere lopende onderwerpen hebben we jullie goedkeuring nodig!

Tot 15 april!

René Schelvis