Corona update 28 november

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is bekend gemaakt dat vanaf aankomende week bijna alles gesloten is vanaf 17:00 uur. Dit geldt helaas ook voor het beoefenen van amateursporten. Alle trainingen na 17:00 uur vervallen dan ook in ieder geval de komende drie weken. De trainers zijn samen met de TC aan het inventariseren of het mogelijk is om een alternatief aan te bieden voor de reguliere trainingstijden. Zodra hier meer duidelijkheid over is laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Op dit moment hebben de maatregelen nog geen consequenties voor de wedstrijden van de jeugd. De wedstrijden voor de seniorenteams die na 17:00 uur gepland zijn komen ook te vervallen.

Gisterenavond heeft de KNVB gecommuniceerd dat er aankomende week een besluit wordt genomen over het al dan niet voortzetten van de competities. Hierbij gaat het dan om de wedstrijden die voor 17:00 uur worden gespeeld, omdat de wedstrijden die na 17:00 uur worden gespeeld zo en zo komen te vervallen. Vanuit het NHV is op dit moment nog niets gecommuniceerd, maar wij kunnen ons voorstellen dat ook binnen het NHV vergelijkbare beslissingen worden genomen. Wij houden jullie op de hoogte van eventuele beslissingen van het NHV.

Naast de nieuwe maatregelen is ook een aantal maatregelen ongewijzigd gebleven. Zo is de komende weken nog steeds geen publiek welkom bij de wedstrijden. Wij willen ouders vragen hier verstandig mee om te gaan en ook bij uitwedstrijden met zo weinig mogelijk auto’s richting de tegenstander te gaan.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Het bestuur van H.C.V. ‘90