De Grote Clubactie gaat weer van start!

Ook dit jaar gaan we er weer voor: zoveel mogelijk loten verkopen voor de Grote Clubactie. Aan iedereen die HCV ’90 wil steunen: koop loten bij een van onze leden en maak kans op mooie prijzen!

Informatie voor de leden

De leden krijgen de lotenboekjes tijdens de training uitgereikt. Is het niet gelukt om je boekje tijdens de training te krijgen, dan kunnen ze ook gehaald worden bij Ellen Leusink of Cindy Koolen. Als je extra boekjes wilt om te verkopen, dan kun je ook bij Ellen en Cindy terecht. Eén lot kost €3,- waarvan jij als verkoper 50 cent per verkocht lot ontvangt! Hoe gaaf is dat? Ook kan je weer te gekke prijzen winnen. Je mag beginnen met loten verkopen vanaf zaterdag 23 september.

De (ouders/verzorgers van de) verkopers ontvangen t.z.t. ook een persoonlijke verkooppagina per email. Via die pagina kan je een link downloaden om door te sturen via bijvoorbeeld Whatsapp. Ook kun je als verkoper op deze pagina zien hoeveel loten je al verkocht hebt en meedoen aan winacties!

Let op als je gebruik maakt van de QR code op het boekje. Deze QR code is NIET persoonlijk. Dus als je via de QR code loten verkoopt, dan wordt de club als verkoper geregistreerd en niet jij.