Grote Clubactie 2015

Op 11 september ontvangen wij de boekjes voor onze jeugdleden om weer zoveel mogelijk Grote Clubactie loten te verkopen. Om de veiligheid van onze jeugdleden te waarborgen hebben we gekozen voor een eenmalige incasso. Hierdoor hoeven de jeugdleden na het verkopen van de loten nog wel de loten naar de kopers te brengen, maar niet meer het geld te incasseren.

Ons doel voor dit jaar is een nieuwe opslagruimte achter de dug out, voor de trainingsspullen. En als er genoeg geld is ook nog nieuw trainingsmateriaal.

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. Bij het kopen van de loten verhoog je niet alleen de kans voor jezelf om een prijs te winnen, tevens sponsor je HCV ’90. Ook onze jeugdleden kunnen weer iets verdienen met hun aantal verkochte loten. Dus schroom niet een lot te kopen van onze jeugdleden.

Voor onze seniorenleden geldt zoals elk jaar dat er 3 loten voor je klaar liggen. Mocht je dit jaar geen loten willen afnemen dan heb je tot 19 september de tijd om dit kenbaar te maken bij Martine Bijl (via tinusbijl@hotmail.com). De coördinatie van de jeudleden zal via Jolanda van Huffel gaan. De coördinatie van de seniorenleden zal via Martine verlopen.

We wensen alle jeugdleden heel veel succes met de verkoop van de loten en we hopen uiteraard dat van alle binnen de vereniging verkochte loten veel prijzen vallen!