HCV-jeugd naar VOC

Zaterdag 5 juni om 15.30 uur zal Martijn Cappel een handbal clinic geven voor al onze jeugdleden (F-jeugd t/m A-jeugd & trainingsleden). Om onze jeugd al in de stemming te krijgen gaan we zaterdag 21 mei naar de finalewedstrijd van de dames van VOC in Amsterdam.

We gaan met de bus van de Vrienden van Velsen-Noord. Rond 18.00 uur zal de bus vertrekken van het sportpark naar de sporthal in Amsterdam. Om 19.30 uur begint de wedstrijd, daarna gaan we weer naar Velsen-Noord. De ouders/verzorgers van onze jeugdleden zijn ook uitgenodigd om mee te gaan. De bus en entree voor onze jeugdleden worden betaald door HCV’90. Als ouders/verzorgers lid zijn van de vrienden van Velsen Noord en er is ruimte in de bus mogen zij ook mee. Er mogen geen alleen leden van de Vrienden van Velsen-Noord mee met de bus (i.v.m. verzekering). Lidmaatschap kost € 7,50 per jaar. Ouders/verzorgers verzoeken wij om hun eigen entree te betalen.

Na het zien van de wedstrijd zou het zo maar kunnen dat zondag in de eigen jeugdwedstrijden alles van VOC terug te zien is. En dan kijken we zeker uit naar de clinic op 5 juni!

Heel veel plezier op 21 mei, aanmelden kan via de coach. We zien graag voor 30 april tegemoet.