Hemelvaarttoernooi 2015: een geslaagde, gezellig dag

Het zit er weer op, de 25ste editie van ons Hemelvaarttoernooi. Het was weer een geslaagde dag en zeker door het mooie weer bleef het nog lang gezellig op het sportpark.
We hadden dit jaar weer veel seniorenteams, wat wel even puzzelen was met 1 verhard veld, maar ook de jeugd was ruimschoots aanwezig.

Wij kunnen dit toernooi natuurlijk niet organiseren zonder alle hulp van onze HCV-familie.
Daarom willen wij iedereen weer bedanken voor de inzet: de scheidsrechters (en Hennie natuurlijk), de organisatie van het Miniland en de sponsors die dit mogelijk maakten, de mensen van de loterij (wat een mooie prijzen waren er weer), de accommodatie-commissie, Han Arxhoek voor de muziek, alle mensen die achter (en voor) de bar, de broodjes, de snoepkraam, de muntjeskraam en noem maar op stonden. Kortom, iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om alles weer soepel te laten verlopen.

Onze speciale dank voor onze omroepster Mariëlle, die alles weer met de nodige humor aan elkaar heeft gepraat en voor Frank Mulder en zijn crew die alles weer opgebouwd en ook opgeruimd hebben en ons altijd met raad en daad bijstaan.

Allemaal bedankt en hopelijk kunnen wij ook volgend jaar weer op jullie rekenen.
Hemelvaart valt dan op donderdag 5 mei, dus zet die datum vast in je agenda!

Toernooicommissie HCV ’90: Elles Arxhoek, Gertjan van Leeuwen en Gaby Kuijpers