Hemelvaarttoernooi 2024

Op donderdag 9 mei is het Hemelvaarttoernooi van HCV ’90 voor alle handbalverenigingen uit de regio! Zijn jullie erbij? Lees snel verder voor alle informatie.

Het Hemelvaarttoernooi wordt georganiseerd op Sportpark Rooswijk in Velsen-Noord, de thuisbasis van HCV ’90. Alle verenigingen uit de regio ontvangen een uitnodiging en op deze pagina kun je ook alle informatie terugvinden.

Vorig jaar was het Hemelvaarttoernooi weer een groot succes. We hopen dat er dit jaar nog meer teams en verenigingen zich inschrijven! Natuurlijk gaan we voor de sportiviteit bij dit buitentoernooi, maar er is ook een Miniland met activiteiten voor de kleintjes, een loterij, de kantine is de hele dag geopend en we sluiten af met een DJ. Dus voor de handballers en hun supporters is er genoeg te doen. En hopelijk met een lekker zonnetje, dan kan de dag niet meer stuk.

Programma

Om 11 uur starten de eerste wedstrijden. Hieronder staat het complete programma.

Wat is belangrijk om te weten?

Er worden wedstrijden gespeeld in alle categorieën. Verenigingen kunnen zich inschrijven tot 17 april. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team, bij vooruitbetaling te voldoen door storting op bankrekeningnummer NL43RABO0308099605 ten name van HCV’90 o.v.v. vereniging en team voor 26 april 2024. Uiteraard wordt er gespeeld volgens de regels van het NHV. We vragen ook of de deelnemende verenigingen een scheidsrechter willen inschrijven. Je kunt inschrijven via deze link.

Vrijwilligers gezocht!

Zonder vrijwilligers, geen toernooi. Wil je helpen door een kantinedienst te draaien, te ondersteunen bij de loterij of bij het mini land, geef je op bij Mieke en Robin via toernooihcv90@gmail.com.

Vragen of meer informatie

Heb je een vraag, wil je helpen of iets anders? Mail naar toernooihcv90@gmail.com.