Hulp gezocht voor komende wedstrijden en trainingen

Beste leden en ouders en/of verzorgers van onze jeugdleden,

Hierbij een kleine update vanuit het bestuur.

Op onze oproep van vorige week voor hulp bij de controle op het coronatoegangsbewijs zijn nog geen aanmeldingen gekomen. Dit kan natuurlijk heel goed, omdat het nog kort dag is dat de oproep eruit is gegaan. Dit heeft voor deze week alleen wel de consequentie dat wij de ouders en/of verzorgers van onze jeugdleden vragen om de kinderen te brengen en te halen van en naar de training. Op deze manier is er geen publiek aanwezig in de sporthal en is het ook niet noodzakelijk om te controleren op het coronatoegangsbewijs.

Wij willen vragen om deze week te reageren op onze oproep zodat we voor de komende weken een planning kunnen maken voor de wedstrijden en de trainingen. De wedstrijden hebben daarbij natuurlijk voorrang. Zeker als je toch al aanwezig wilt zijn om de wedstrijd of training te komen kijken zou je ons enorm helpen. Aanmelden kan bij René Schelvis (06-53936028) of één van de andere bestuursleden. Zij kunnen eventueel ook toelichten wat er gedaan moet worden.

Volgende week maandag komen wij met een nieuwe update om aan te geven of het weer mogelijk is om bij de trainingen te kijken.

Namens het bestuur, Karin Fernee