Inschrijving Hemelvaarttoernooi 2022!

Na twee jaar van afwezigheid door de coronapandemie, zijn we terug! Strijdbaar als we zijn hebben we besloten ook dit jaar weer te proberen een mooi Hemelvaarttoernooi te organiseren. Het is kort dag, maar we hopen op genoeg animo en enthousiasme om er weer een gezellige sportieve dag van te maken na deze ongezellige periode.

We zijn daarom heel blij om te kunnen aankondigen dat het toernooi op donderdag 26 mei 2022 dit jaar weer op ons Sportpark Rooswijk te Velsen-Noord georganiseerd wordt.

Als organisatie hopen we dan ook dit jaar weer op een gezellig aantal aanmeldingen, zodat wij een gaaf toernooi kunnen gaan organiseren. Oude bekende, maar uiteraard ook nieuwe verenigingen zijn daarom weer van harte uitgenodigd om zich voor ons toernooi over 10 weken op te geven.

Het is een van de laatste toernooien die lekker in de buitenlucht wordt gespeeld. In mei is het vaak al super mooi weer wat de dag extra mooi maakt. Handballen doen we allemaal met super veel plezier en sportiviteit, maar deze dag staat bovenal ook in het teken van gezelligheid.

Er worden wedstrijden gespeeld in alle categorieën. Om tot een sportieve poule indeling te komen is het wel belangrijk dat u de sterkte van het team dat u opgeeft aangeeft. Uiteraard wordt er gespeeld volgens de regels van het NHV. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per team, bij vooruitbetaling te voldoen door storting op bankrekeningnummer NL43RABO00308099605 ten name van HCV’90 o.v.v. vereniging en team voor 21 mei 2022.

Handbal zonder scheidsrechters is helaas nog niet mogelijk en wij verwelkomen dan ook elke vrijwillige scheidsrechter met open armen. We rekenen erop dat u als vereniging één of meerdere scheidsrechters opgeeft en verzoeken u de namen van uw scheidsrechters in te vullen op het inschrijfformulier. Wilt u hierop ook aangeven wanneer de scheidsrechter zelf ook meedoet aan het toernooi en in welk team dit is, zodat wij hier rekening mee kunnen houden?

Graag zouden wij de inschrijving voor 1 mei 2022 ontvangen.
Sportieve groet van de toernooicommissie,
Robin en Mieke toernooi@hcv90.nl