Openstaande kantinediensten en rooster

Er zijn nog een paar openstaande kantinediensten voor de komende tijd. Hier staat het rooster met de indeling en zie je ook wat de open plekken zijn.

Heb je je opgegeven voor een kantinedienst? Heel erg bedankt alvast! Kijk even goed wanneer je ingedeeld bent en let er op of er eventueel een * achter je naam staat. Dat betekent namelijk dat je de sleutel ophaalt bij – en/of wegbrengt naar – Joke Bijl, Wijkerstraatweg 150 te Velsen Noord (0251-221189). Mocht je nog een keer willen horen/zien wat kantinedienst lopen inhoudt, loop dan op een dinsdag even tussen 17.15 uur en 19.30 uur de kantine binnen (LET OP: niet tijdens schoolvakantie). Daar is Joke Bijl en zij kan je in alles wegwijs maken. Bij vragen kan je haar ook altijd even bellen.

Er zijn dus nog een paar open plekken. Als die niet worden ingevuld, dan sta je alleen of is de kantine een deel van een dag gesloten.

Let op: Jose Schelvis is in de periode 1 t/m 17 september op vakantie. Frank Mulder (06-82481795) is algemeen coördinator van de kantine aangelegenheden.