Sponsorkliks en Vomar Klant is Koning

Wil je HCV ’90 automatisch financieel steunen? Dat kan heel makkelijk via Sponsorkliks en Vomar Klant is Koning. Dit is hoe het werkt:

Sponsorkliks

Bestel online en de club ontvangt hiervoor geld in de clubkas, want van elke aankoop gaat een percentage van het aankoopbedrag gaat naar HCV ‘90. Grote webwinkels Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee, maar ook kleinere online winkels. Zelfs het bestellen via Thuisbezorgd.nl levert geld op. mee. En nogmaals, het kost je niets extra!

Je kan twee manieren gebruik maken van Sponsorkliks. Via een app op je telefoon of via de website www.sponsorkliks.com. Meld je via de startpagina aan om H.C.V. ’90 te sponsoren. Vervolgens ga je eerst naar de app of naar de website als een aankoop wil doen bij één van de deelnemende websites. Op de site en in de app kan je een overzicht opvragen van de deelnemende website. Ook kan je zoeken naar een specifieke website. Vervolgens gaat automatisch een percentage van jouw aankoopbedrag naar de clubkas van H.C.V. ’90. Kleine moeite toch?

Vomar Klant is Koning

Of beter gezegd: Club is Koning! Doe je boodschappen bij de Vomar, koppel dan je Klant-is-Koning kaart aan HCV ’90. De VOMAR maakt elk kwartaal 0,5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen hebben gedaan bij de VOMAR over naar HCV ’90. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jullie de Klant-is-Koning kaart laten scannen bij de kassa. Dit kan ook via de app.

Het koppelen van je kaart aan HCV is eenvoudig:

  • Download de app van de Vomar;
  • Registreer je bestaande Klant-is-Koning Kaart in de app of;
  • Haal je Klant-is-Koning Kaart in de supermarkt of;
  • Maak een account aan via de app van de Vomar;
  • Geef vervolgen de unieke code van HCV ’90 op in de app;
  • Het unieke nummer van HCV ’90 is HCVE2021