Verslag open dag sportpark Rooswijk 9 april

Voor het vierde jaar hadden we een open dag op het sportpark. Afgelopen zaterdag 9 april, om 12.00 uur stonden we gereed, om alle belangstellenden te ontvangen. Ook dit jaar hadden we een stempelkaart gemaakt, zodat elke sporter bij iedere vereniging kennis kon maken met de sport. Bij het inleveren van de stempelkaart, ontvingen de sporters een leuk presentje waarin iets van elke vereniging zat.

Onze jeugd (Kris, Zara, Dana-May, Kaya, Eileen, Sarai & Suze) was er om tijdens de open dag te helpen. Zij waren zelf eerst de snelheidsmeter aan het uitproberen zodat ze de aandacht trokken van vele andere sporters op het sportpark. We hebben daardoor tijdens de gehele open dag heel veel aanloop gehad. De meiden hebben goed geholpen om de oefeningen voor te doen, kinderen te begeleiden als zij niet wisten hoe het moest. Ninke en Marielle die langs kwamen hebben ons ook nog geholpen: de teams werden te groot voor 1 veld dat we op 2 velden te gelijk wedstrijden hebben gespeeld. Terwijl Ninke de aandacht aan een kleine jongen kon geven.

Er zijn bij Jetty en Rebecca trainingstijden opgevraagd, deze kinderen waren zo enthousiast dat we hopen hun binnenkort op de trainingen te verwelkomen.

Het was een zeer geslaagde dag, het weer was mooi. Binnenkort gaan we evalueren met de andere verenigingen (tennis, honkbal & voetbal), hoe zij de dag hebben ervaren.

Meiden bedankt voor jullie hulp, jullie waren hard nodig en wij hopen dat jullie volgende keer ons weer willen helpen.

Groetjes Jetty en Martine