Verslag vrijwilligersbijeenkomst

Vrijdag 11 maart hebben we een bijeenkomst georganiseerd voor nieuwe barvrijwilligers met als doel afstemming, planning en uitleg van gebruik kantine.

Er waren 16 barvrijwilligers, wij zijn heel blij met hun bijdrage en door de vragen die zij hadden hopen wij ook de invulling van de bardiensten steeds beter vorm te geven. Ook is het fijn dat de aanwezigen zelf al hebben kunnen inschrijven op data die wij als HCV`90 aanwezig zijn op het sportpark en de kantine zullen moeten bemannen.

Na de regelzaken is er een rondje door de kantine geweest om een aantal zaken uit te leggen; sleutelgebruik, open en sluiten van de kantine, uitleg keuken, muziekgebruik. Allemaal hele praktische zaken die pas helemaal door hebt, nadat je een aantal keer in de kantine hebt gestaan. Met de aanmeldingen die er zijn, zullen nieuwe vrijwilligers ingedeeld worden met iemand die al vaker gestaan heeft, zodat hij/zij uitleg krijgt van de taken die er liggen.

Toch hebben we ook wel een aantal nieuwe vrijwilligers gemist bij de uitleg. Wij zullen dan ook aankomende weken contact opnemen om ook met deze mensen in gesprek te gaan. En dan te kijken hoe we hen in kunnen werken en in kunnen plannen in het rooster. Ook is het leuk om te melden dat er een aantal meiden van de A-jeugd aangegeven hebben ook hun handen uit de mouwen te willen steken, en ook achter de bar willen staan.

We houden je op de hoogte!
Namens de kantinecommissie Joke Bijl en Frank Mulder