Vrijwilligerswerk bij HCV ’90

HCV ’90 wil graag alle A/B (en waar mogelijk al C-jeugd ) speelsters, senioren en ouders van jeugdleden betrekken bij het vrijwilligerswerk binnen de vereniging. Het vrijwillige karakter moet zoveel mogelijk behouden worden. De enige verplichting die HCV`90 haar leden dan ook stelt is het maken van een keuze voor vrijwilligerswerk, onder het motto: ‘HCV`90 kiest voor vrijwilligerswerk!’.

Leden en ouders van jeugdleden worden jaarlijks rond mei/juni persoonlijk benaderd om een keuze te maken welk vrijwilligerswerk zij het nieuwe seizoen gaan vervullen. Mogelijk dat iemand in het nieuwe seizoen iets voor een andere commissie wil doen.

Door de leden daarna op de juiste plek te plaatsen wordt het vrijwilligerswerk zoveel mogelijk leuk en interessant gehouden. De leden zullen inzien dat het bijdragen aan het voortbestaan van de vereniging niet alleen noodzakelijk is, maar ook leuk! Natuurlijk zijn wij ook blij met alle andere hulp van niet spelende leden. Alle hulp is meer dan welkom!
Heb je vragen over het vrijwilligerswerk, dan kun je contact opnemen met 1 van de vrijwilligers coördinatoren: Ellen Leussink (06 – 24 68 33 07) of Carola Arxhoek (06 – 46 35 44 69).

Download hier het Vrijwilligersbeleidsplan 2015 – 2017.