Afscheid van diverse bestuursleden tijdens de algemene ledenvergadering

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering van vrijdag 11 oktober heeft HCV’90 een aantal bestuursleden en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Edwin Kuijpers die altijd onze voorzitter was heeft plaatsgenomen in de ‘Stichting Rooswijk’. De stichting die het nieuwe gebouw en de velden gaat beheren. Aan de ene kant zijn we blij dat Edwin dit gaat doen namens HCV’90, aan de andere kant zullen we hem in het bestuur van HCV’90 missen.

Ook werden Ruud en Joke Bijl in het zonnetje gezet, Ruud heeft zich enorm ingezet voor de nieuwe accommodatie en Joke kwam hem assisteren zodra de accommodatie klaar was om de inrichting e.d. te verzorgen.

Frank Mulder helaas niet aanwezig op de bestuursvergadering willen we ook nog bedanken voor zijn enorme inzet voor het nieuwe gebouw. Hij zal later in het zonnetje gezet worden.

Als laatste wil ik Petra Besseling nog noemen, zij heeft jarenlang PR en sponsering gedaan maar heeft helaas besloten daarmee te stoppen. Gelukkig gaat zij nog wel door met de Kerst en Paaskien.

Tijdens de ledenvergadering hebben we aangegeven dat het laatste jaar bestuurlijk vooral in het teken heeft gestaan van de verhuizing. Dit seizoen kunnen we weer nieuwe punten oppakken. De zaken die we dit jaar willen aanpakken zijn o.a. samenwerking met de andere verenigen op het sportpark, werven van nieuwe (jeugd)leden en het opleiden van scheidsrechters. Zoals jullie kunnen lezen zitten we dus momenteel zonder een voorzitter en een bestuurslid voor PR en sponsering. Dus heb je interesse in een van deze functies of wil je meer informatie, neem dan even contact op met Carola Arxhoek.

Afscheid van diverse bestuursleden tijdens de algemene ledenvergadering