Stand van zaken m.b.t. het handbalveld

Het zal misschien door sommige leden al wel zijn opgevallen dat de reclameborden en de hekken  rond ons handbalveld zijn verwijderd, dit  komt omdat ons veld is afgekeurd door de handbalbond. De ronding op het veld was niet zoals het had moeten zijn en moet dus hersteld worden door de aannemer die het veld heeft aangelegd.

Dit betekent wel dat de reclameborden die net zo mooi hingen er af moeten, het hekwerk romd het veld dat net gereed was tijdelijk wordt erwijderd en de dug-out gedemonteerd moet worden en even opgeslagen. Dit moet gedaan worden zodat ze er bij kunnen met de machine die de deklaag verwijderd en later weer voor de asfalteermachine die er bij moet kunnen.

De planning volgens de gemeente ziet er als volgt uit:

  • 11 november zijn de hekken verwijderd
  • 12 november de doelen verwijderd
  • 14 november is de deklaag van het veld verwijderd
  • 22 november komt de nieuwe asfalt deklaag  voor het veld
  • 29 november word de belijning weer aangebracht
  • In de week van 25 november t/m 29 november worden de hekken rond het veld weer teruggeplaatst

Al met al dus weer een hele klus voor de aannemer  en weer extra werk voor een aantal vrijwilligers. Hopelijk hebben we dan wel een goedgekeurd top veld voor de komende 20 jaar!

De rondbaan nadert ook zijn laatste fase om te asfalteren en voor nog wat drainage-werkzaamheden.Verder wordt er nog wat beplanting aangebracht.

Vanuit de stichting en werkgroep is er ook nog een lijst met punten die ook nog gedaan moet worden voor de oplevering, zoals fietsenstalling,verlichting en prullenbakken. Dit wordt ook nog opgepakt door de gemeente. Planning is wel dat 1 december 2013 al het werk gereed is.