Geslaagd 26ste Hemelvaarttoernooi

Het zit er weer op ons jaarlijkse Hemelvaarttoernooi. Wat was het mooi weer en wat was het weer gezellig. Dit jaar hadden we door alle vakantie weinig teams, maar iedereen was enthousiast en vol goede zin dus er waren leuke wedstrijden te zien. De loterij had weer schitterende prijzen en ook bij het Miniland werd er druk gespeeld en vonden de ijsjes gretig aftrek. Na het toernooi ging het feest nog even ouderwets door op het terras en in de kantine.

We willen Frank (accommodatie), Joke (kantine), José (loterij), Jetty (Miniland), Aukje (website) en Mariëlle (omroepen) heel erg bedanken en natuurlijk alle andere vrijwilligers die hebben geholpen door te fluiten, lootjes te verkopen, ijsjes uit te delen, het veld klaar te maken en op te ruimen, bardienst te lopen en noem maar op. Zonder jullie inzet kunnen wij geen toernooi organiseren, dus heel erg bedankt!

Wij gaan even bijkomen en vast nadenken hoe we volgend jaar nog veel meer teams naar Velsen-Noord kunnen krijgen. Volgend jaar valt Hemelvaart op 25 mei dus zet deze datum vast in je agenda!

Toernooicommissie HCV ’90