Spelregeltest voor de jeugd

Spelregelkennis vinden we erg belangrijk, jullie toch ook? We gaan ervan dat jullie spelregelkennis net zo belangrijk vinden als wij, daarom hebben wij bij het NHV het spelregeltestpakket aangevraagd. Het is de bedoeling dat we dit seizoen als vereniging een spelregeltest organiseren. En we willen het jaarlijks herhalen. Tijdens deze spelregeltest willen we de spelregels op een leuke en speelse manier onder de aandacht brengen bij onze jeugd. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

De scheidsrechters coördinator en vrijwilligers coördinator neemt de organisatie voor de spelregeltest op zich, we hebben een aantal ouders als vrijwilliger gevraagd om ons te helpen tijdens de spelregeltest.

  • Voor de C-, D- en E-jeugd: donderdag 12 mei van 18.00-19.45 uur
  • Voor de F-jeugd: woensdag 25 mei van 17.00-18.30 uur

Locatie: Sportpark Rooswijk. Vergeet niet om een pen mee te nemen!

De spelregelonderdelen staan centraal maar er zijn natuurlijk ook diverse actieve onderdelen. Dus niet alleen maar piekeren over spelregels, maar ook lekker bewegen door vaardigheidsoefeningen te doen. Met als beloning een echt diploma. Aan het einde van het programma zullen in de verschillende leeftijdscategorieën de beste scores bekend worden gemaakt en beloond met een prijs. Misschien kunnen we ons volgend jaar dan wel op geven op het open NK spelregeltest, dat zou cool zijn.

We gaan er van uit dat iedereen mee doet, kan je nou niet, maar wil je wel de test doen laat het ons dan even weten. Mocht jullie nog vragen hebben dan horen we het graag.

Groetjes,
Petra Veraart (scheidsrechters coördinator, 06 – 51342285) en Carola Arxhoek (vrijwilligers coördinator, 06 – 46354469)