Richard Weel geslaagd voor trainerscursus

Richard Weel | HCV '90De trainerscursus voor Richard Weel zit er op, zaterdag 11 april is hij geslaagd voor zijn praktijkexamen. Richard, gefeliciteerd met je HT2 diploma!

Dankwoord & verslag van Richard Weel:

En toen was het 11 april 2015 een mooie dag om examen te doen uitgerekend op het 25ste jubileumjaar van de vereniging.
We vertrokken om 9.15 uur met 12 toppers richting Noord-Scharwoude met begeleiding van Marielle en Martine en ouders.
Ik moest om half 11 beginnen toch wat zenuwachtig en de kinderen ook misschien een beetje maar we waren er klaar voor.
Toen gingen we beginnen en de kinderen deden het perfect mijn complimenten ik ben heel trots op jullie!

Ik had 45 minuten voor de training en daarna een gesprek van 15 minuten met twee examinatoren. Uiteindelijk het verlossende woord je bent geslaagd een hele opluchting aangezien je niemand wil teleurstellen.

Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om mensen te bedanken voor alle hulp die ik gekregen heb. In de eerste plaats natuurlijk mijn praktijkbegeleidster Martine: wat hebben wij veel tijd achter de computer gezeten. Bedankt voor je inzet , en natuurlijk de vereniging die mij de kans heeft gegeven om de cursus te volgen, super! En ook in het bijzonder de kinderen en ouders die mijn heel erg geholpen hebben door er voor mij te zijn. Als laatste voor dat ik iemand vergeet Bert en Marielle bedankt voor jullie hulp.

Dit smaakt natuurlijk naar meer dus ik wil graag verder met de cursus om een goede trainer te worden. Als laatst wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties die ik gekregen heb.
Groetjes, Richard.