Terugblik op een mooie jubileumdag

Terwijl ik dit schrijf zit ik na te genieten van een ontzettend mooie jubileumdag. De complimenten hiervoor gaan uit naar alle vertegenwoordigers van de teams. Het was een nieuwe opzet om van alle teams een vertegenwoordiging te vinden. En wat hebben deze mensen met elkaar veel werk verzet. Ik wil Anneke, Erik, Cindy, Frieda, Ellen, Cindy, Rene, Peter, Bert, Frank, Rebecca en Juanita bedanken voor deze geweldige dag!

Maar ook hebben naast deze werkgroep nog heel veel mensen vrijwillig geholpen om deze dag tot een geslaagde dag te maken. Vrijwilligers die al in de ochtend kwamen helpen met opbouwen, de kantine bemanden, kwamen schminken, foto`s maken, koffie schonken, hielpen bij de BBQ en hielpen met schoonmaken. Nogmaals allemaal bedankt voor jullie inzet.
Hiermee hebben we laten zien waar de kracht van HCV`90 zit. De betrokkenheid, bereidheid om te helpen en de gezamenlijke verantwoordelijkheid om van deze dag een geslaagde dag te maken. Daar mogen we trots op zijn!

De dag begon met de opening door de wethouder van Sport, mevrouw Annette van Baerveldt. Zij hield een mooie toespraak en bij de openingshandeling onthulde zij het cadeau van de gemeente aan HCV ’90. Een mooi logo van HCV 25 jaar op het ballenhok. Dit logo is in zeer korte tijd verwezenlijkt door Karin van Beek van de Grafische Vormverlener. Hierna deed voorzitter Jan van Eerden nog een bedankwoordje richting alle vrijwilligers en de tribune werd officieel in gebruik genomen door de leden die veel loten hadden verkocht voor de Grote Clubactie; Anissa, Alayna en Tess. Want van de opbrengsten van de Grote Clubactie en van het oud ijzer actie hebben we deze tribune kunnen laten maken. Het maken en regelen is gedaan door Ruud Bijl, Ruud werd hiervoor ook bedankt door de voorzitter. Het was leuk om te zien dat er ook oud bestuursleden en ereleden aanwezig waren bij de opening.

Na de opening werd er ondanks het slechte weer vol enthousiasme gesport, tijdens de originele zeskamp. Als afsluiting van de sportieve activiteiten waren er 3 leuke wedstrijden. Aansluitend was er de heerlijke BBQ, die voor een deel gesponsord werd door slager Besteman. De BBQ liep over in een gezellige feestavond met een mooie dj-booth. De dj’s draaiden lekkere dansbare muziek en de A-meiden stonden vooraan op de dansvloer.

Ook willen we langs deze weg de vrijwilligers van de Rooswijk softbal/honkbal bedanken. Zij hebben de kantinedienst overgenomen, zodat onze leden konden feesten.

Namens het bestuur, Carola Arxhoek.

Jubileumfeest 25 jaar HCV '90 | 11 april 2015Jubileumfeest 25 jaar HCV '90 | 11 april 2015 Jubileumfeest 25 jaar HCV '90 | 11 april 2015 Jubileumfeest 25 jaar HCV '90 | 11 april 2015 Jubileumfeest 25 jaar HCV '90 | 11 april 2015

Bekijk hier meer foto’s van de jubileumdag