Verslag open dag 18 april 2015

Zaterdag 18 april hadden we open dag op ons sportpark. Om bezoekers kennis te laten maken met de diverse sporten op het sportpark waren er 2 speelsters van het nationale softbalteam, 2 speelsters van Telstar en Martijn Cappel, keeper van Volendam, aanwezig.

We begonnen met een penaltybokaal op Martijn, alle jeugd mocht een penalty nemen. Aan de scores te zien hebben we een hoop talent rondlopen in Velsen-Noord! Ook werden er wedstrijdjes gespeeld onder leiding van Elise en Lara. We hebben bekende gezichten gezien, maar zeker ook kinderen die we nog niet eerder op het sportpark hebben gezien. Een aantal was zo geïnteresseerd dat ze mee trainden afgelopen week.

Het weer was geweldig mooi. Alle stempelkaarten zijn gebruikt, met de stempelkaarten hebben de kinderen alle sporten (tennis, voetbal, honk-/softbal & handbal) op het sportpark gezien en meegedaan. Bij het inleveren van de volle stempel kaart kregen de kinderen een leuk aandenken van alle verenigingen en een klein snoepje.

Het was een geslaagde dag, iedereen bedankt voor de inzet. Uiteraard willen wij Martijn onwijs bedanken voor zijn komst en de korte training die hij heeft gegeven aan Willem. Willem heeft het officiële keepersshirt gehad van Martijn met zijn handtekening er op. Wij hebben nog twee shirts gehad, waaronder een inloopshirt van Volendam.

Jetty & Martine

Open dag sportpark Rooswijk | 18 april 2015 Open dag sportpark Rooswijk | 18 april 2015