Stand van zaken met betrekking tot de verhuizing en verbouwing

We zijn inmiddels verhuisd en de eerste wedstrijden zijn gespeeld op een nieuw veld. Zaterdag 24 augustus is er met een heel leger van vrijwilligers de kantine, kleedkamers, keuken en wc’s nog eens goed grondig schoongemaakt. Doordat we met velen waren van alle 3 de verenigingen was de klus zo geklaard.

Zondag 25 augustus is er met nog een groep de overgebleven kleine klusjes nog aangepakt en nog diversen spullen verhuisd naar een nieuwe opslag/berging. Helaas was onze ruimte nog niet helemaal gereed: hier moest nog het nodige geschilderd worden, de vloerbedekking nog gelegd worden en de muren behangen.
Dit betekende wel dat wij toen nog op donderdag, vrijdag en zaterdag al onze spullen moesten ophalen uit onze oude lokatie omdat wij hier 1 september uit moesten zijn.We hebben dit tijdelijk even opgeslagen in 1 kleedkamer en maandag 2 september lag de vloerbedekking er in en het meeste was geschilderd zodat weer een groep vrijwilligers aansluitend gingen verhuizen van kleedkamer naar “bestuurskamer”.

Bijna alle dozen zijn uitgepakt en verdeeld over de vele kasten die netjes werden ingeruimd.
Afgelopen week is er nog een keukentje geplaatst en nog meer kleine klusjes gedaan, want deze week staan de eerste vergaderingen gepland en natuurlijk het openingsfeest.

Aankomende week worden nog ff de schouders eronder gezet want zaterdag is de opening!
Wij als HCV’90 moeten de dug out nog afmaken, de reclameborden ophangen en de bestuurskamer verder opruimen.

Op het park zelf moet ook nog veel gebeuren:
• fietsenstalling
• prullenbakken
• ballenvangers
• diverse opruimwerkzaamheden
• verlichting veld /dugout
• fietspad aansluiting
… dus ook nog hele week werk voor de aannemer!

De kantine draait al lekker, bardiensten worden goed ingevuld, muziek doet het, wel nog wat inrichtingswrijvingen maar zodra de nieuwe stoelen en statafels er zijn kan de betreffende groep ook hier weer mee verder. Aankomende week nog veel te doen door vele vrijwilligers, dus mocht je gevraagd worden om te helpen dan natuurlijk heel graag. Dan kunnen we zaterdag het met z’n allen vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

In ieder geval nu al hartelijk dank voor de inzet die jullie als vrijwiligers gedaan hebben voor HCV.

Groet Frank en Ruud