Wees op de hoogte van wedstrijdwijzigingen

Door het verschuiven van diversen afdelingen bij de handbalbond NHV, en het veranderen van methodes die betrekking hebben op het wedstrijdprogramma wil er nog wel eens wat wijzingen met sommige wedstrijden, zoals poulewijzigingen of aanvangstijden. Ondanks alle moderne communicatie middelen  kan het zomaar gebeuren dat er iets gewijzigd is zonder dat deze informatie bij de betreffende personen bekend is.

Dus om misverstanden te willen voorkomen is de vraag aan een ieder (coach, scheidsrechter, ouder, spelend lid, toeschouwer enz) om 1 of 2 dagen van te voren nog even op de site van het NHV te kijken,voor de laatste versie van het programma. Dit kan op www.handbal.nl/competities/competitie/club hier kom je dan op het zoekscherm van alle clubs. Dan klik je HCV’90 aan en je krijgt alle informatie die je wil, zoals programma, uitslagen en standen.

Zie je bijvoorbeeld veranderingen in het programma dan kan er nog actie op ondernomen worden.

We proberen natuurlijk onze website en het programma in het clubblad zo goed mogelijk bij te houden, alleen het wedstrijdprogramma wordt voor 3 weken vooruit gemaakt en dan kan er dus wel eens iets tussentijds wijzigen.
Dus TIP voor iedereen: de website van de bond is een hele goede  informatieverstrekker.