HCV ’90 kiest voor vrijwilligerswerk

Vrijwilligers en aangemelde ouders voor vrijwilligerstaken houdt woensdag 25 november vrij! Het bestuur van HCV`90 heeft zich dit jaar tot doel gesteld, het vrijwilligerswerk wat meer aandacht te geven. Dit uit zich in het maken van vrijwilligersbeleid en het uitzetten van de acties voor het verkrijgen van meer vrijwilligers. Wij willen dit graag met je delen.

Graag nodigen we alle huidige vrijwilligers (van alle taken binnen de vereniging) en alle ouders die zich via de telefoon of via de ouderbijeenkomsten aangemeld hebben voor vrijwilligerswerk uit voor een vrijwilligersbijeenkomst op woensdag 25 november om 20.00 uur. We willen dan het vrijwilligersbeleid van HCV`90 presenteren en samen met jou vorm gaan geven aan de invulling van alle taken binnen de vereniging. Tijdens deze bijeenkomst zal Carola namens HCV ’90 samen met alle commissieleden meer vertellen over de taak die je uitvoert binnen de vereniging. Daarbij kun je kennis maken met andere vrijwilligers en ook afstemmen van de verwachtingen is 1 van de agendapunten.

We hopen dat je de moeite neemt om deze avond aanwezig wilt zijn, want we willen je daarbij ook bedanken voor je aanbod als vrijwilliger. De vrijwilligers ‘dragen’ ten slotte de vereniging en vormen een belangrijke groep! We hopen je te ontmoeten op woensdag 25 november 20.00 uur in de kantine om verdere uitleg te geven over de taken die er liggen. Indien je verhinderd bent, laat het even weten aan Carola (06 – 46354469).